The faces behind
the CAMERA

Amber & Famke

Wat super leuk dat je op onze site bent, we kijken er naar uit om je snel een keer te ontmoeten en te leren kennen!

 

maar met wie heb je eigenlijk te maken?

waar worden wij blij van en waarom hebben wij gekozen voor het vak fotografie?

 

Dit en nog veel meer kun je hieronder allemaal lezen 🙂

Let's get to know

EACH OTHER!

WE NEMEN JE GRAAG MEE IN ONS VERHAAL .

In havo 4, op de Guido de Brés in Amersfoort werden we naast elkaar gezet bij het vak Aardrijkskunde. We kenden elkaar een beetje aangezien we uit hetzelfde dorp kwamen: Bunschoten-Spakenburg. Het klikte direct, eigenlijk klikte het zo goed dat we 2 maanden later samen besloten om op wintersport te gaan met school. Soms vinden we dat best apart als we hier nu over na denken. Later bleek dit één van de beste keuzes uit ons leven te zijn.


Want Vanaf dat moment deden we eigenlijk alles samen en zo besloten we ook na de zomer van 2018 samen te starten aan de fotovakschool in Amsterdam.

Terwijl we hier 3 fantastische jaren hebben gehad en van alles leerden over fotografie en het ondernemen, ontstond ook het idee van Veel Liefs Fotografie. Tijdens de opleiding werden we vaak samen voor opdrachten gevraagd en kwamen we erachter dat we elkaar op veel gebieden versterken. Nu zijn we opeens al weer 6 jaar verder sinds die ene les bij aardrijkskunde, Veel Liefs is mega gegroeid en wij zelf als personen ook. Met beide processen zijn we zo blij en dankbaar, en dan mogen we het ook nog eens met z’n tweeën meemaken!

 

We kijken uit naar nog velen jaren van groei. We zijn benieuwd waar alle avonturen met Veel Liefs ons gaan brengen, maar ook hebben we zin in alle vakanties, terrasjes, lachbuien, borrels, onderonsjes en alle andere leuke dingen die we samen nog hopen mee te maken.

Geluk vind je niet in groter,
niet in duurder, niet in meer.
geluk vind je in kunnen genieten
en daar vind je het keer op keer.


-jip

FAMKE

Hi! Ik ben Famke Koops, 22 jaar en woon al m’n hele leven in Bunschoten-Spakenburg. Letterlijk al mijn familie woont hier en ik ga hier denk ik ook nooit meer weg want ik hou van dit dorp!

 

Ik mag mezelf nu bijna 2 jaar ‘fotograaf’ noemen en dat blijf ik mega bijzonder en leuk vinden! Het allerliefst zit ik in de bank met een kleedje en een kop thee. Ik ken dan ook heel Netflix uit m’n hoofd en kan een serie in een dag weg kijken als ik wil.

 

‘’IK KAN WEL ZEGGEN DAT IK ONGELOFIJK DANKBAAR BEN VOOR DIT MOOIE LEVENTJE’’

 

Ik heb inmiddels al 5 jaar een relatie met mijn lieve vriend Nout die ik heb ontmoet op de middelbare school. Ik kom uit een gezin van 5 en mag mezelf tante noemen van drie (straks 4!) mega lieve kids!

 

Ik hou heel veel van kerst en kaarsjes en Sinterklaas. Maar ook van herfstblaadjes, de eerste bloemen in de lente en de warme zon op m’n gezicht. Ik zeg daarom ook altijd dat Nederland het perfecte land is aangezien alle seizoenen hier zo mooi langs komen.

Leuk random feitje: Ik wilde ooit m’n scooter rijbewijs halen maar ben tijdens het afrijden finaal op m’n plaat gegaan en kneusde m’n pols. Niet geslaagd natuurlijk…. Ik wilde gewoon naar huis maar moest nog even toekijken hoe er van mijn mede afrijder een gezellige foto werd gemaakt omdat hij wel geslaagd was… Uiteindelijk nog erg veel leuke fietstochtjes naar school gehad die ik niet had willen missen

 

Verder ben ik echt gek op verkleedfeestjes en ABBA muziek. Ik ben in het weekend nog regelmatig bovenop de bar te vinden en kan dan ook mega uitkijken naar een leuk feestje.

 

Naast dit alles geloof ik in God en ga ik op zondag naar de kerk. Het geloof speelt dan ook een hele grote rol in mijn leven en haal hier elke dag nieuwe kracht uit. 

 

Ik kan wel zeggen dat ik ongelofelijk dankbaar ben voor dit mooie leventje wat ik op dit moment mag leven. Ik hoop op nog veel jaren mooie momenten vastleggen met mijn lieve vriendinnetje Amber want wat vind ik mijn werk leuk!

STRAAL. DANS. ZING. GEEF LICHT.

DE WERELD WORDT MOOIER

VAN EEN LACH OP JOU GEZICHT.

– LIEF LEVEN

AMBER

Hoi hoi, ik ben Amber 22 jaar en één van de fotografen van Veel Liefs Fotografie. Een titel waar ik stiekem heeel trots op ben en erg blij van word.

 

Ook ik ben geboren en opgegroeid in spakenburg, ik woonde altijd zo’n 100 meter van Famke vandaan, maar sinds een jaar ben ik getrouwd met mijn lieve man Johan en wonen we in een super leuk appartement in Nijkerk.

 

We hielden een kleine bruiloft met onze dierbaren en hebben de meest fantastiche dag ooit gehad! Het grote feest willen we snel gaan plannen, ik als trouwfotograaf wil natuurlijk ook zeker mijn witte jurk moment een keer hebben ;).\

 

Ik kom uit een gezin van 5 met heeele lieve ouders, een broer en een zus, ik ben de jongste thuis :).

Op de trouwdag van mijn broer afgelopen jaar moesten mijn zus en ik speechen. Dit duurde eerst 5 minuten ( het voelde als 45 ) voordat ik kon beginnen omdat ik steeds volschoot door emotie en daardoor niet uit mijn woorden kwam. Na 100x sorry te hebben gezegd uit ongemakkelijkheid konden we beginnen en bezorgden we gelukkig bij mijn broer en schoonzus ook een lach en een traan. Phoe, ik weet niet of ik hier nog een keer geschikt voor ben haha!

Ik ben dus een erggg emotioneel persoon. Wees dus niet verbaasd als ik op jullie trouwdag zelf ook regelmatig een traantje wegpink

Ik hou heeel erg van muziek. Zelfs als ik even de trap op moet lopen zet ik het aan. Ik ben dan ook een grootst fan van de top 2000 en kan hier het hele jaar naar uitkijken tot dat deze weer begint. Ben dol op de zee en kamperen en wil dit later ook graag gaan doen!

 

‘’IK BEN DUS EEN ERG EMOTIONEEL PERSOON, WEES DUS NIET VERBAASD ALS IK OP JULLIE BRUILOFT OOK EEN TRAANTJE WEGPINK.’’

 

Verder, hoe mooi en fijn ik de shoot op een bruiloft ook vind, het fotograferen van echte emoties en pure momenten blijf ik het leukst vinden om te doen. Die traan bij de moeder van de bruid of de eerste knuffel na de ceremonie. Prachtig!!!

 

Net als Famke ben ik christelijk en zijn we samen God erg dankbaar dat we dit werk mogen doen. De lieve klanten, prachtige momenten en natuurlijk voor elkaar. Het blijft bijzonder en we hopen er daarom nog jaaaaren mee door te blijven gaan.

LIEVE WOORDEN VAN
VRIENDEN EN FAMILIE

Ouders Famke

Als deze twee je dag mogen fotograferen dan wordt het zeer zeker een dag waar je hele waardevolle herinneringen aan overhoudt. Ze zijn echt zo goed op elkaar ingespeeld dat ze van jou dag echt een verhaal maken. En het is natuurlijk heel gezellig om ze erbij te hebben.

Vriendinnen

Amber en Famke, ook wel Jut en Jul. Twee meiden met dezelfde passie voor fotograferen, maar ook hetzelfde oog voor detail, gezelligheid en gevoel voor humor. Een dag met hun brengt gegarandeerd een lach op je gezicht.

Ouders Amber

Twee vriendinnen die samen naar de Fotovakschool gingen, hun droom volgden en in een paar jaar tijd een prachtig bedrijf opgezet hebben waarin hun passie en ervaring goed te zien is, het raakt ons elke keer. Ze leggen kostbare momenten prachtig vast met oog voor detail. Wat zijn we trots op hen, én hun bedrijf!

Waar wij van
HOUDEN....