Let's get

MARRIED!

LATEN we

liefhebben!

DIE OH ZO BIJZONDERE DAG IS BIJNA HIER, DE DAG WAAR JE AL ZO VAAK OVER HEBT NAGEDACHT...

Van harte gefelictieerd, jullie gaan trouwen!! Wat super leuk dat je op onze site bent aangekomen. we willen je hier alles vertellen over onze trouwfotografie en waarom het ons fantastisch zou lijken om jullie liefdesdag te mogen fotograferen.

 

Die dag waar je misschien al zo vaak over na hebt gedacht, waar jullie elkaar het ja woord gaan geven omringd door jullie favoriete mensen.

Een dag helemaal van jullie. Een dag vol emoties, vrienden, familie en liefde! Een dag om naar uit te kijken en over te dromen. Maar bovenal, een dag om nooit te vergeten!

 

Wat is het een fijn vooruitzicht dat die dag er aan gaat komen!  Wij zouden het geweldig vinden om deel uit te maken van jullie verhaal en leggen deze dag van liefde graag voor jullie vast! Zodat het dromen niet hoeft te stoppen na de bruiloft..

WAAROM WIJ?

WE DELEN ALLEBEI EEN DIEPE LIEFDE VOOR ZOWEL ROMANTIEK ALS FOTOGRAFIE. DAT DIT OP ZO’N PRACHTIGE DAG ALS EEN BRUILOFT SAMEN KOMT BLIJFT VOOR ONS ALTIJD GEWELDIG.

 

OF HET NU EEN GROOTSCHALIG FEEST IN HET BUITENLAND IS OF EEN INTIEM DINER MET DIERBAREN, SCHRIJF ONS ER MAAR VOOR IN! WE KUNNEN OP ZULKE DAGEN HELEMAAL ONS EI KWIJT EN WORDEN GEÏNSPIREERD DOOR WARME KNUFFELS EN HET MOOIE LICHT DAT DOOR HET RAAM VALT TERWIJL JIJ JE KLAARMAAKT.

 

ONZE MISSIE IS OM DEZE ELEMENTEN TE COMBINEREN: FOTO’S DIE EMOTIES OPROEPEN EN FOTO’S DIE JE KUNT BLIJVEN BEKIJKEN. OP DIE MANIER KRIJGEN JULLIE ALS BRUIDSPAAR EEN LIEFDESVERHAAL DAT NIET ALLEEN GOED IN ELKAAR ZIT MAAR OOK JULLIE EMOTIES RAAKT.

JUIST DEZE COMBINATIE VAN HET SPONTANE EN HET GECREËERDE IS WAAR ONZE PASSIE LIGT.

INVESTMENT

vanaf 2475,-

BIJ HET BASIS PAKKET ZIT INBEGREPEN:

2 FOTOGRAFEN –
8 UUR FOTOGRAFIE –
MINIMAAL 400 FOTO’S IN EEN ONLINE GALLERY –
STANDAARD 15X15 ALBUM –
PREVIEW BINNEN 3 WERKDAGEN VAN MINSTENS 40 FOTO’S –

Elk stel is uniek, zo ook jullie bruiloft. Elk pakket kan dus volledig worden aangepast naar jullie wensen. Bijvoorbeeld met een deluxe foto album of meer uren

‘TODAY’S MOMENTS
ARE TOMORROW’S
MEMORIES’

Waar wij voor

STAAN

1. Echte momenten vangen

De dingen die je zelf niet door hebt zijn het aller leukst om later terug te zien.Wij vinden het belangrijk om de dag te vangen zoals die echt was! Dat wanneer je terug kijkt naar de foto’s je echt jezelf en je geliefden ziet zoals ze zijn.De kleine momenten tussendoor zijn vaak het aller waardevolst. Omdat we samen zijn kunnen wij ons juist focussen op deze ‘kleine’ maar oh zo bijzondere echte momentjes.

2. Een band opbouwen

Je trouwdag is de belangrijkste dag van je leven! Wij hechten daarom heel veel waarde aan het opbouwen van een band met onze klanten. We zijn er uiteindelijk de hele dag bij! Een kennismakingsgesprek is er dus niet alleen voor bedoeld om jullie dag door te nemen maar vooral om elkaar echt te leren kennen. Hoe hebben jullie elkaar ontmoet? Waar houden jullie van? Wat vinden jullie leuk aan elkaar?

Door elkaar echt te leren kennen worden niet alleen de foto’s meer ontspannen maar ook de hele dag! We willen graag dat wanneer jullie de foto’s zien je niet alleen denkt ‘oh mooie foto’ maar dat je denkt ‘wat een mooi moment was dat’.

3. Professionaliteit en betrouwbaarheid

We hebben drie jaar lang de opleiding Fotografie gestudeerd en hebben een diploma op zak! We weten echt wat we doen. Daarnaast hebben we veel ervaring op mogen doen door stages en opdrachten. We maken van al onze opdrachten 3 back-ups en schieten altijd met meerdere kaarten, allemaal zodat jullie je foto’s nooit kwijt zullen raken.

We hechten heel veel waarde aan een professionele en betrouwbare uitstraling. Zodat jullie je nergens zorgen over hoeven te maken!

love love love

Breng je herinnering
tot LEVEN!

De waarde van een album is zooo groot. Het gevoel wat je krijgt als je er samen door heen bladert, of dit nou de eerste of vijftigste keer is. Iets tastbaars vast kunnen houden en zo de momenten herbeleven blijft een ander gevoel geven dan foto’s op een scherm.

 

Onze albums worden zorgvuldig en met liefde gemaakt door onze leverancier in Portugal. De albums zijn van een hoogwaardige kwaliteit waardoor er jaaarenlang van kan worden genoten.

 

Als bruidspaar hebben jullie zelf inspraak over de binnen en buitenkant van het album. We passen hem aan totdat jullie er meer dan tevreden over zijn en niet kunnen wachten totdat die ‘kers op de taart’ bij jullie thuis kan komen te liggen.